Ben sim only

Ben is weer helemaal terug van weggeweest. Ben is een sim only provider die alleen haar abonnementen via het internet verkoopt. Je vindt de Ben sim only abonnementen niet in de winkel  alleen online. Doordat ze alleen verkopen kunnen ze zeer scherpe prijzen hanteren voor de abonnementen.

De abonnementen van Ben zijn op dit moment erg populair, dit komt met name door interessante voordelen die ze hebben zoals:

  • Maandelijks opzegbaar
  • Je kan de belbundel elke maand aanpassen zonder kosten
  • Bellen vanaf 2,8 cent per minuut

Je kan het helemaal samenstellen zoals je dat zelf wilt, je kan bijbehorende smsbundel en/ of internet bundel bij je abonnement afsluiten. Ze hebben 1000 sms’jes voor € 10,- en onbepert internet voor € 10,-, ook deze bundels kun je maandelijks aan of uitzetten.

 
Contractsduur
Belminuten
Prijs
 
Minimaal 1 maand
50 min/ sms
€ 2,99
Minimaal 1 maand
100 min/ sms
€ 4,99
Minimaal 1 maand
250 min/ sms
€ 6,99
Minimaal 1 maand
500 min/ sms
€ 15,50

Overstappen naar Ben
Overstappen naar een sim only van Ben is kinderlijk eenvroudig, en je kan je nummer ook nog gratis meenemen naar je nieuwe aansluiting. Tijdens het bestelproces kun je direct aangeven of je je nummer van een andere provider mee wilt nemen.  Vul de einddatum van je huidige contract in en Ben zegt het lopende abonnement voor je op en laat het sim only abonnement ingaan op de datum dat je oude abonnement stopt. Erg makkelijk en geen dubbele kosten.

Ben campagne via YouTube

maart 11, 2011

Ben heeft een nieuwe campagne via YouTube en vraagt mensen te vertellen voor de webcam welke problemen zij hebben met het wisselen van telecomprovider. Ze doelen dan op het feit dat je vast zit aan je contract en niet kan wisselen. Op het moment dat je iets inzendt dan heb je de kans op dat […]

Read the full article →