hollandsnieuwe de nieuwe simonly aanbieder

by Marieke on 12 januari 2011

En weer hebben we ereen een sim only aanbieder bij in telecom land en ze keer genaamd “hollandsnieuwe”.  Ze hebben leuke abonnementen die interessant zijn op het moment dat je opzoek bent naar een nieuw simonly abonnement wat volledig controleerbaar is. Ze combineren de voordelen van een abonnement en de flexibiliteit van prepaid bellen. Daarmee bel je voor de lage abonnements prijzen en het voordeel van een prepaid methode.

Iedereen is welkom bij hollandsnieuwe, ze voeren geen creditcheck en iedereen kan dus gebruik maken van hollandsnieuwe. Je betaald je bundel vooraf en hiermee is heb je de controle van prepaid.

De bundel prijs betaal je vooraf de gebruikskosten achteraf, hierdoor bel je met zeer gunstige tarieven en ook het sms’en en intetten kan tegen goedkope tarieven met speciale bundels die je erbij kan afsluiten.

Alles wat je verbruikt aan bellen, sms’en of internetten gaat vanuit 1 en dezelfde bundel. Als deze bijna op is krijg je een gratis smsje en kun je er direct voor kiezen met wat voor een bedrag je de bundel wilt aanvullen. Op deze manier komt de telefoonrekening nooit voor een verassing te staan. Je kan je maandelijkse bundel en extra beltegoed zijn 3 maanden geldig, het eerste tegoed wordt als eerste gebruikt.

De grote voordelen van hollandsnieuwe simonly abonnementen

1. Maximale controle over je uitgaven, nooit geen verassingen

2. Bellen, sms’en en internetten uit 1 bundel

3. Geen credit check, iedereen kan een sim only bestellen

4. Altijd vaste lage tarieven

5. Alles gemakkelijk online regelen

Advertisemen;click=http://clicks.m4n.nl/_c?zid=855216&adid=686121&turl=

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: