hollandsnieuwe sim only

Hollandsnieuwe is een nieuwe sim only aanbieder die alleen abonnementen via het internet verkoopt. Het is een volledige dochter van het telecombedrijf Vodafone. Het grote voordeel hiervan is dat je gebruik maakt van het Vodafone netwerk en verzekerd bent van goede dekking in heel Nederland.

Het is niet mogelijk om een telefoon bij je abonnement te nemen, ze bieden alleen sim only abonnementen aan.

Het nieuwe hollandsnieuwe bestaat sinds 3 januari 2011 en probeert de sim only markt te veroveren met 4 verschillende abonnementen met de keuze uit 1 of 2 jaar.

 
Contractsduur
Belminuten
Prijs
 
Minimaal 1 jaar
75 min.
€ 4,50

Minimaal 1 jaar
175 min.
€ 6,50

Minimaal 1 jaar
275 min.
€ 9,00

Minimaal 1 jaar
550 min.
€ 16,50

Zoals je hierboven kunt zien hebben ze 4 verschillende abonnement bundels de eerste 2 abonnementen van 75 en 175 belminuten of smsjes per maand noemen ze ‘Voorafvoordeel’ hiermee kun je alleen bellen en sms’en en niet internetten. De  275 en 550 minuten per maand noemen ze ‘Voorafvoordeel extra’  het enige verschil op de belminuten na is dat je met ‘Voorafvoordeel extra’ wel kunt internetten.

Voordeelbundels:
Je kan bij het afsluiten van een hollandsnieuwe sim only extra voordeelbundels afsluiten zoals:

 • 1000 sms’jes voor € 10
 • 1000 MB internet voor € 10 (alleen met ‘Voorafvoordeel extra’)

De voordeelbundels van hollandsnieuwe kun je elke maand aan of uitzetten via de klantenservice of via de website.

Wat is nieuw aan hollandsnieuwe?
Het nieuwe aan deze abonnementen is dat je een sms krijgt als je belminuten/sms’jes bijna op zijn. Op het moment dat je geen belminuten of sms’jes meer hebt dan kun je opwaarderen.

Opwaarderen kan op drie manieren:

 • Via het sturen van een sms
 • Via de website van hollandsnieuwe en betalen met iDeal
 • Je kan ook instellen dat je het toegoed automatisch laat aanvullen

  Sim only met gratis mobiel

  januari 22, 2012

  We hebben nu een leuke aanbieding gevonden voor een sim only abonnement met een gratis mobiele telefoon, en dit slechts voor € 6,00 per maand met de gratis Samsung E1230 bij hollandsnieuwe. Naast het gratis toestel wat je krijgt bij het afsluiten van het mobiele abonnement, krijg je ook nog eens 25% korting op je […]

  Read the full article →

  hollandsnieuwe de nieuwe simonly aanbieder

  januari 12, 2011

  En weer hebben we ereen een sim only aanbieder bij in telecom land en ze keer genaamd “hollandsnieuwe”.  Ze hebben leuke abonnementen die interessant zijn op het moment dat je opzoek bent naar een nieuw simonly abonnement wat volledig controleerbaar is. Ze combineren de voordelen van een abonnement en de flexibiliteit van prepaid bellen. Daarmee […]

  Read the full article →