KPN iPhone sim only

by Marieke on 9 september 2010

Ook KPN heeft speciale iPhone sim only abonnementen voor iPhone gebruikers. Heb je een simlock vrije iPhone dan kan je een sim only abonnement er bij nemen om lekker goedkoop te bellen per maand. Natuurlijk wil je wel elke functie gebruiken die er op je iPhone zit daarvoor heeft KPN speciaal de KPN iPhone sim only in het leven geroepen.
De iPhone abonnementen van KPN zijn er in 6 verschillende varianten, zie hieronder de tabel van de verschillende iPhone sim only abonnementen van KPN.

Met je iPhone op het netwerk van KPN

Als je een iPhone gebruikt is het van belang dat je overal goed en snel internet hebt, anders is het werken met een iPhone geen pretje. Door gebruik te maken van de speciale iPhone sim only abonnementen van KPN profiteer je maximaal van het voordeel van je iPhone.

De prijzen van de  iPhone sim only’s van KPN zijn zeer gunstig, als we kijken naar het sim only abonnement van 320 belminuten en onbeperkt internet hiervoor betaal je per maand €22,00 dit is zeer scherp!

Micro simkaart

De KPN iPhone sim only wordt standaard geleverd met een micro simkaart deze simkaart kun je direct gebruiken in een iPhone 4 of iPad 3G. Bij de micro simkaart zit een staandaard adapter zodat je ook de simkaart in andere simlock vrije telefoons kan gebruiken in het gebruikelijke formaat.

De micro simkaart krijg je op het moment dat je een nieuw simonly abonnement besteld of een verlening doet naar het iPhone sim only abonnement. Binnenkort komt KPN ook met duo micro simkaarten, deze zijn op dit moment nog niet beschikbaar.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: