KPN sim only

Een kpn sim only abonnement is zo geregeld, helemaal met de flexibel sim only’s van kpn. Je krijgt hier voordelige tarieven voor bellen en sms’en. Het grote voordeel is nog dat je bundel een maand kan meenemen naar de volgende maand.

Het nieuwe kpn sim only abonnement kun je eventueel al na 3 maanden weer omzetten volledig gratis! Zo kun je bijvoorbeeld een bundel omhoog of een bundel omlaag. Deze veranderingen gebeuren direct en zijn per direct actief, lekker makkelijk en overzichtelijk dus met een kpn sim only.

Hieronder zie je de verschillende kpn sim only abonnementen:
ddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Heb je al eens aan KPN gedacht? KPN is namelijk goedkoop en heeft altijd diverse aanbiedingen voor alle soorten gebruikers. Als je kiest voor een sim only abonnement van KPN dan weet je zeker dat je voordelig kunt bellen. Wanneer jij een goed toestel hebt liggen is het zeker de moeite waard om eens na te denken over een sim only abonnement van KPN. Waarom? Er zijn veel soorten abonnementen die je af kunt sluiten en je bespaart een hoop kosten. Je betaalt namelijk alleen voor het bellen en je betaalt geen toestelkosten. Dit is natuurlijk prettig wanneer jij nog een goed toestel hebt liggen. Daarnaast krijg je met een KPN abonnement ook nog een flinke kortingen die wel op kunnen lopen tot 40%.

Wil jij een abonnement maar één jaar afsluiten? Dat kan ook bij KPN, maar ook twee jaar is mogelijk. Natuurlijk mag je zelf kiezen wat jij voor abonnement af wil sluiten, maar de medewerkers van KPN helpen je graag. In ieder geval is een sim only abonnement van KPN een abonnement wat bij veel mensen goed in de smaak is gevallen en war veel voordelen uit te halen zijn. Als jij dus mee wilt profiteren van alle aanbiedingen die er zijn en kortingen die jij kunt krijgen met een sim only abonnement van KPN, sluit dan nu een abonnement af en doe mee!

Bundels

augustus 24, 2010

Kpn sim only heeft een aantal voordeelbundels in het leven geroepen om zo je kpn sim only nog beter uit te laten komen aan je persoonlijke belgedrag. Hieronder omschrijven we de bundels van de kpn sim only. MobielThuis Met MobielThuis bel je binnen een straal van 100 meter rond je huis (= jouw Thuiszone) tegen […]

Read the full article →

Nummerbehoud KPN

augustus 24, 2010
Read the full article →