Nummerbehoud

by Marieke on 24 augustus 2010

Je wilt een hi sim only bestellen maar weet niet hoe het gaat met je nummer overzetten? Wij van sim only bestellen leggen het met plezier uit.

Op het moment dat je online je nieuwe hi sim only besteld, kun je aangeven tijdens het bestelproces of je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Geef dan aan dat je, je nummer mee wilt nemen van je vorige aanbieder en Hi regelt de rest.

Hoe je het ook doet je krijgt na de bestelling van je hi sim only direct een nieuwe hi sim only simkaart met een € 0,- abonnement.

Nummerbehoud

Je krijgt na je bestelling van je hi sim only een nieuwe simkaart, deze is wel geactiveerd alleen hebben ze je sim only nog niet geactiveerd. Op het moment dat je deze gewoon in de kast laat liggen maak je ook geen kosten. Op het moment dat je deze simkaart wel gaat gebruiken betaal je alleen voor het gebruik zoals; bellen, sms’en en het gebruik van data betaal je het buiten de bundel tarief. Doe dit dus niet!!

Het €0,- sim only abonnement is geldig tot dat je nummer van je oude provider is omgezet naar je nieuwe hi sim only abonnement.

Je krijg na je bestelling van je hi sim only een brief met een datum wanneer ze je nummer over gaan zetten.

Wil je direct een hi sim only bestellen? Klik hier

Leave a Comment

Previous post:

Next post: