Simyo sim only

De nieuwe Simyo sim only abonnementen zjin populair, vrijwel direct vanaf de start(Feb “11) van de goedkope sim only abonnementen lopen ze als een trein! Opzich niet gek ook als je kijkt naar de gunstige en interessante voordelen die ze hanteren:

  • Geen jaarcontract, per maand opzegbaar
  • Maakt gebruik van het netwerk van KPN
  • Bellen vanaf 2,8 cent per minuut
  • Gratis klantenservice

Simyo is opgericht in 2005 als onderdeel van KPN. Op het moment dat je een abonnement afsluit maak je ook gebruik van het netwerk van KPN. Op deze manier ben je verzekert van goede juiste landelijke dekking. Simyo is eerst begonnen als goedkoopste prepaid aanbieder en hebben nu 4 goedkope sim only’s geintroduceerd.

 
Contractsduur
Belminuten
Prijs
 
Minimaal 1 maand
50 min/ sms
€ 2,99
Minimaal 1 maand
100 min/ sms
€ 4,99
Minimaal 1 maand
250 min/ sms
€ 6,99
Minimaal 1 maand
500 min/ sms
€ 15,99


De Simyo simkaart krijg je na het bestellen binnen 2 dagen gratis thuisbezorgd en je kunt direct beginnen met bellen, sms’en of internetten. Kom je erachter dat je niet het juiste abonnement hebt gekozen dan kun je online op de website de belbundel gratis elke maand aanpassen. Natuurlijk geldt dit ook als je een te groot abonnement hebt afgesloten, je kan het ook zo naar beneden bijstellen.

Je kan dit doen via de klantenservice die gratis is of gemakkelijk via de website van Simyo.

Tringg sim only wordt Simyo

mei 13, 2011

Per 1 maart is Tringg sim only overgenomen door KPN Telecom en gaat verder onder de naam Simyo die we allemaal kennen van de goedkope sim only abonnementen van KPN. Tringg meldt op haar website dat de diensten per 1 maart 2011 worden overgedragen aan KPN. Op de pagina http://www.simyo.nl/tringg kunt u meer informatie lezen […]

Read the full article →