T-Mobile sim only

T Mobile sim only abonnementen zijn zeer populair, de grootste reden is dat het met T Mobile vertrouwt en goedkoop is. Een bijkomend voordeel van de t mobile sim only abonnementen vol voordelen zitten, zo kun je bij een relax sim only abonnement verschillende bundels afsluiten om je t mobile sim only compleet naar je eigen verbruik af te stellen.

De prijzen bij een t mobile sim only verschillen alleen op het aantal belminuten, het maakt niet uit of je een t mobile sim only neemt voor 1 jaar of 2 jaar de maandprijs blijft hetzelfde.

Zie het overzicht van de t mobile simonly relax abonnementen hieronder, u kunt direct een sim only bestellen!
ddddddddddddddddddddddddd

T-mobile  sim only abonnement

  • Belkosten buiten bundel € 0,25 min/sms
  • Bel/sms tegoed onbeperkt geldig
  • Onbeperkt internet vanaf € 9,95
  • Starttarief 1 minuut, daarna per seconde betalen
  • Bellen in 185 landen
  • Nummerbehoud gratis

Voordeel sim

T Mobile heeft naast de relax nog een sim only varriant, namelijk de voordeelsim. Dit sim only abonnement van T Mobile heeft voordelen en nadelen ten opzichte van de T Mobile relax sim only. Zo reken je de volledige belminuut af in tegen stelling bij de relax hier betaal je per seconde! Ook de geldigheid is anders, een sim only abonnement relax is onbeperkt geldig en een voordeel sim is niet onbeperkt houdbaar.

Er zijn ook voordelen ten opzichte van de relax sim only, let maar eens op het prijsverschil, een voordeel sim is goedkoper dan een relax sim only, het is aan u dan ook de keus om de voordelen en nadelen tegen elkaar weg te strepen. Op het moment dat je op bestellen klikt ga je naar de website van T Mobile je kan daar ook nog meer informatie vinden over de T Mobile sim only abonnementen.
Bij een T Mobile sim only voordeel sim kun je geen bundels kiezen.