Tringg sim only wordt Simyo

by Marieke on 13 mei 2011

Per 1 maart is Tringg sim only overgenomen door KPN Telecom en gaat verder onder de naam Simyo die we allemaal kennen van de goedkope sim only abonnementen van KPN. Tringg meldt op haar website dat de diensten per 1 maart 2011 worden overgedragen aan KPN. Op de pagina http://www.simyo.nl/tringg kunt u meer informatie lezen over de overname en de verdere toekomst van Tringg klanten bij Simyo.

Inmiddels is Simyo begonnen met het overzetten van de nummers van Tringg naar Simyo, wij van simonly-bestellen.nl hopen dat de dienstverlening beter gaat worden voor Tringg klanten. Op vele websites is te lezen dat de huidige klanten van Tringg niet te vreden zijn over de service en dienstverlening.

Overstappen van Tringg naar Simyo
Als het goed is heeft u in de maand mei een nieuwe simkaart ontvangen van Simyo hier zit ook een brief bij met meerdere informatie. Verder ontvangt u van Simyo uw nieuwe pincode per email en sms.

Tarieven blijven gelijk als bij Tringg
Het grote voordeel van de overname van Tringg naar Simyo is dat de tarieven die mensen bij Tringg hadden gelijk blijven bij het nieuwe Simyo. Voor meer informatie over de tarieven kijk op: http://www.simyo.nl/tringg

Overige vragen
Om telefonisch contact op te nemen met de Tringg klantenservice bel je vanaf je Tringg toestel naar 1200. Dit kan ook via 0900-5551113 (€0,15 p/m).

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: