Vodafone sim only

Natuurlijk vind je het goed om te horen dat je met Vodafone Sim Only geld kunt besparen op je abonnement. Dit kan namelijk wanneer jij nog een goede telefoon hebt liggen. Het werkt heel gemakkelijk, want wanneer jij een Vodafone Sim Only abonnement af wilt sluiten krijg je geen nieuwe telefoon. Het enige wat jij krijgt is een nieuwe simkaart. Wanneer je nu kiest voor een Vodafone Sim Only abonnement krijg jij flinke kortingen die op kunnen lopen tot wel vijftig procent! Je kunt bij Vodafone Sim Only kiezen uit twee verschillende abonnementen, namelijk Basis Sim Only en Vodafone scherp. Het maakt niet uit welk abonnement je kiest, je kunt ze beide voor één of voor twee jaar afsluiten. Wat nog eens een voordeel is, is dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen wanneer jij nu een nieuw abonnement afsluit bij Vodafone.

Het lijkt allemaal heel voordelig maar is het dat ook? Nou dat is het zeker, Vodafone Sim Only biedt alleen maar voordelen aan de klant en goedkoper kan het haast niet. Er zijn wanneer je ook maar gaat kijken naar een Vodafone Sim Only abonnement altijd goede aanbiedingen die ook binnen jouw budget passen. Wil je een abonnement afsluiten? Ga nu dan naar een Vodafone winkel of kijk online wel Vodafone Sim Only abonnement er bij jou past.

sim only aanbiedingen

Vodafone voicemail kan worden afgeluisterd

maart 24, 2011

5.1 miljoen Nederlanders die beschikken over een Vodafone abonnement of sim only zijn niet zeker van de veiligheid van hun voicemail. Onder die 5.1 miljoen Nederlanders is ook de totale overheid incl de tweede kamer en de minister Mark Rutte. De voicemails van bijvoorbeeld de minister konden vrij simpel worden afgeluitsterd, hierdoor kan gevoelige informatie […]

Read the full article →

Nummerbehoud

augustus 24, 2010
Read the full article →